9/5/08

Salut i bellesa

L'estiu està a punt d'arribar i la majoria de nosaltres ens volem treure aquells quilets que hem guanyat durant l'hivern, rebaixar aquella mica de panxa o posar el glutis al seu lloc.

T’agradaria perdre algun quilet de més d’una manera rápida, però estable?
Oblida’t de les dietes i cremes miraculoses, a VIASPORT t’oferim un programa totalment personalitzat que et permetrà aconseguir el teu objectiu: et presentem el nou PROGRAMA VIASPORT APRIMA.

En què consisteix el programa VIASPORT APRIMA?
El Programa combina una dieta personalitzada i un pla d’entrenament especial de fitness, ja sigui a les sales o bé en activitats dirigides. La seva durada és de sis setmanes i presenta l’opció d’allargar-se un mes més.

Els nostres professionals, especialistes en fitness i nutrició integren els dos elements essencials per aprimar-se, ja que combinen el consum extra de calories que implica realitzar un programa d’entrenament amb els beneficis d’una dieta totalment individualitzada i adaptada al teu objectiu.

El programa de fitness consta d’uns exercicis musculars, que s’han de realitzar a la sala de fitness, i d’una part cardiovascular on es combinen les activitats dirigides (BatucaVIA, Steps, EstilsVIA, Spincontrol, BossuVIA etc.) i el treball individual.

L’activitat cardiovascular es fonamentarà amb una intensitat de baixa a moderada (sensació de cansament però mai de que et manca l’aire).

La durada d'aquesta activitat serà de 45 min. a 1 hora de treball.

El treball muscular ens ajuda a mantenir el to dels nostres muscles i així evitar el que tots coneixem per la flaccidesa i, alhora, augmentar la despesa calòrica.

Dins el PROGRAMA DE SESSIONS DIRIGIDES DE VIASPORT podràs triar entre Funcional tono, GAC, Body push, Muscletono, Pilates, Mve.

Amb l’assessorament dietètic el nostre equip de nutricionistes et donaran tot allò que necessites per seguir una dieta equilibrada, corregir els errors dietètics, millorar els teus hàbits alimentaris, mantenir el teu pes i ajudar a mantenir-te jove i actiu.

Recorda que no es tracta de passar gana sinó de menjar a les hores que toca, no saltar-se cap àpat, repartir els àpats en 5 vegades al dia. No hem de quedar mai amb la sensació de que ja no podem menjar més. Cal menjar poc i sovint.

VIASPORT amb un assessorament personalitzat i la millor qualitat professional i humana, et vol oferir la possibilitat de guanyar energia, millorar el teu estat d’ànim, augmentar el teu rendiment físic i mental i reduir de forma eficaç el risc de patir malalties.

A VIASPORT podràs cobrir totes les teves necessitats a nivell dietètic i esportiu. No t'ho pensis més i somriu!

Consells per a una dieta saludable.

. Redueix aliments rics en greixos saturats com són els formatges, els embotits i els fregits

. Pren fruita cada dia

. Menja vegetals crus que són més rics en vitamines, minerals i altres nutrients

. Pren llegums per aportar proteïnes d’origen vegetal

. Recorda’t dels fruits secs, que aporten àcids grassos omega 3 i omega 6 essencials per a la salut cardiovascular

Beneficis de l’exercici físic.

. Incrementa els anys de VIDA i la Qualitat de VIDA.

. Optimitza l’ús dels nutrients.

. Redueix l’ansietat

. Ajuda a dormir bé

. Augmenta la sensació de benestar

. Millora el rendiment de l’aparell digestiu i del fetge

. Disminueix el nivell de colesterol dolent (LDL) i incrementa

el colesterol bo (HDL)

. Estimula i incrementa la concentració

. Dóna energia

. Augmenta la confiança i l’autoestima.


No hay comentarios: