9/5/08

Escapades: Mas Vilalonga Petit

Mas Vilalonga Petit és un hotel de 4 estrelles, a Cassà de la Selva, a 15 minuts de la ciutat de Girona i de la Costa Brava (Sant Feliu de Guíxols, S’Agaró, Platja d’Aro, etc).

És un petit hotel de 9 habitacions, ubicat en una masia del segle XVIII situada en una finca de 25 hectàrees, en un entorn incomparable, en el Parc d’Interès Natural de les Gavarres, rodejat de camps i boscos d’alzines sureres, alzines i pins. Hi destaquen els detalls, la tranquil·litat i la decoració que contribueixen a la creació d’un ambient únic, exclusiu, romàntic i molt confortable.

Les habitacions.

Mas Vilalonga Petit compta amb 9 habitacions, cada una de les quals té el nom d’un arbre o planta aromàtica. Totes les habitacions s’han decorat de manera diferent, combinant el passat amb el present, per tal d’aconseguir espais únics i singulars. Cada habitació és diferent i especial, algunes d’elles amb terrassa i amb vistes fantàstiques al jardí i a les Gavarres.

Acollidores i confortables ens traslladen a un espai de somni, romàntic i relaxant.

Tot prenent un cafè a la terrassa de l’hotel, enmig de la natura

entrevistem als propietaris de l’establiment en Jordi Dòria i la Montse Sendil.


Per què us vareu decidir per aquest projecte?

Montse. Per nosaltres és un projecte de vida. Fa 10 anys vàrem comprar el mas, una finca de 25 hectàrees. Després em vaig quedar embarassada i amb la meva feina, un càrrec directiu molt estressant, vàrem decidir prioritzar la nostra vida familiar i deixar la feina de manera progressiva per tal de pujar la nostra filla.

Quan va sorgir la idea?

Montse. Va ser quan jo estava organitzant un acte a Caldes i vàrem decidir tirar endavant el projecte. Jo em dedicaria més a l’atenció al client i en Jordi s’encarregaria del manteniment de la finca. Ha estat una tasca molt dura per rehabilitar la masia però ara comencem la primera etapa amb molta il·lusió.

Avantatges. Feu-me’n cinc cèntims i veneu-me una mica el vostre establiment.

Jordi. L’avantatge més gran és que poques habitacions implica poca gent i per tant tranquil·litat. Sumant-hi la pau que transmet el paratge és la combinació ideal per venir-hi a descansar, conviure uns dies en parella...

El nostre despertador són els ocells. El més important per nosaltres és tractar el client segons les seves necessitats concretes.

A quin públic us dirigiu?

Montse. Bàsicament ens dirigim a un públic adult que vulgui desconnectar i conviure uns dies amb la seva parella enmig de la natura. És un lloc molt tranquil, ideal per llegir i passejar i alhora complementat amb activitats com, fer viatges amb globus, muntar a cavall o fer una volta en quad per les Gavarres. A més s’ha de sumar una oferta gastronòmica força completa.


Gastronomia. Quins plats oferiu als clients?

Jordi. Val a dir que el restaurant està obert amb cita prèvia per a un màxim de 20 persones. I alguns plats de la nostra cuina són amanida de llagostins amb salsa de romesco, magret d’ànec amb reducció d’Oporto i prunes... i molts altres plats de cuina tradicional amb productes de primera qualitat.


Quins són els serveis que oferiu?

Montse. És un hotel atípic que no permet allotjar-hi gaire gent. És per això que podem oferir als nostres clients un servei pràcticament a la carta, sempre dintre d’uns límits però sempre flexibles en horaris, menús... volem que el nostre client se senti millor que a casa.

Un exemple molt clar podria ser la possibilitat de fer reunions d’empresa o familiars fins al punt de reservar totes les nostres instal·lacions.

Projectes...

Jordi. El nostre projecte més immediat és climatitzar la piscina amb spa. També tenim el projecte d’ampliació del restaurant i la rehabilitació del celler per fer-hi petites cates de vins.

De quina manera us promocioneu?

Montse. Bàsicament la nostra promoció es basa en Internet, portals especialitzats, centrals de reserves, etc. Després també tenim col·laboracions amb el RACC, amb una empresa de vols amb globus, La Caixa Penedès i sobretot insercions en premsa com Lugares Divinos, Rusticae, etc.

Alhora hem d’agrair a l’Associació d’Hostaleria de Girona i Radial per presentar-nos a diferents professionals del sector que ens han ajudat en el nostre projecte, en especial Dobleclic Creatius.

+ info a: www.masvilalongapetit.com

Veïnat de Verneda, 21. 17244 Cassà de la Selva. Girona

Tel. i Fax: 972 461 993


No hay comentarios: