9/5/08

Tecnologia

Vertu Ascent Ti

Fet a mà a Anglaterra, el nou Vertu Ascent Ti és testament de l’actitud inflexible de Vertu amb l’artesania i l’enginyeria. La seva fastuosa silueta emula les corbes netes i esculpides d’un cotxe poderós, mentre que el cronògraf a la pantalla i la il·luminació lateral del teclat reprodueixen els instruments de precisió del quadre de comandament. “Ti” és el símbol químic del titani, l’element no corrosiu amb major proporció resistència-pes que qualsevol altre metall i la capacitat de resistir temperatures extremes.

Tots els components, des del cuir de vaca adobat fins a la pantalla resistent a les rascades de cristall de safir i la ceràmica altament polida, tenen les millors especificacions possibles i estan ensamblats a mà per artesans molt qualificats. Després es passa el producte per una sèrie de rigoroses proves sobre cada aspecte del telèfon, des de la qualitat del so fins a l’extrema solidesa.

David Arnold, el compositor de moltes de les bandes sonores de James Bond, també ha creat tres tons de trucada a mida pel Vertu Ascent Ti, que tenen com a complement una sèrie de fons de sorolls d’automòbils.

Els propietaris de Ascent Ti se sentiran segurs en tot moment en aprofitar-se de la tecnologia “Vertu Fortress” del seu terminal. El sistema Vertu Fortress ofereix una sincronització remota dels contactes i l’agenda, i arxiva totes les dades emmagatzemades en un servidor d’alta seguretat que es conserva en un antic búnquer militar situat a territori anglès. Els clients tindran accés a les seves dades privades a través d’un compte personal a www.vertu.com.

Per l’assistència de per vida, un clic en un botó proporciona accés al servei Concierge de Vertu, disponible 24 hores al dia des de qualsevol part del món. El servei Vertu Concierge ajuda als clients que necessitin informació, com la recomanació d’un restaurant fins la reserva d’una entrada pel teatre, o inclús enviar un regal a l’altre punta del món.

El Vertu Ascent Ti és un terminal de banda quadrangular, 3G, amb una càmera VGA amb flash de 3 megapíxels. La col·lecció bàsica es composa de tres colors: cuir negre o vermell amb l’alfombreta de ceràmica negre o marró amb alfombreta de ceràmica en plata.

Preu aproximat: 6000 Euros.


Active Crystal

La funcionalitat al límit. La fantasia en el seu esplendor. D’ara en endavant, una aliança sensacional entre Philips i Swarovski alça la tecnologia a un nivell inigualable de plaer. El seu nom, Active Crystals. Dos grans noms han ajuntat forces per fer una barreja entre tècnica i luxe. Aquesta temporada, Swarovski i Philips han revelat el seu primer projecte de col·laboració, una selecció de veritables joies de la tecnologia anomenat “Active Crystals”.

Sinònim de llibertat de moviment, energia, disseny, alt luxe i alta tecnologia, Philips i Swarovski han combinat els seus esforços de disseny per crear amb estil, productes que realçaran la vida dels consumidors.

Foto de dalt: Memòria USB d’1Gb – Lock Out - Preu aprox. 145 euros.
Cadenat d’acer inoxidable brillant amb cristalls Silver Shade encastats en Ceralun™.

Foto de baix: Memoria USB d’1Gb – Heart Ware - Preu aprox. 145 euros.
Cos d’acer inoxidable brillant i cristall tallat asimètric en Silver Shade.

A Manresa:

Rubiralta Regals.
c/ Muralla de Sant Domènech, 14 · T. 93 872 19 61


Zeppelin de B&W per iPod.

Amb el Zeppelin, Bowers & Wilkins ha aconseguit unir la perfecció, disseny d’avantguarda i la més alta qualitat sonora. Encapçalat per Morten Warren, el reputat i premiat equip de dissenyadors industrials de la firma londinenca Native Design ha creat la revolucionària estètica del Zeppelin perquè s’acomodi sense fissures a la seva funció. Així, l’altaveu de greus està ubicat a la zona central mentre que els progressivament estilitzats extrems de l’aparell alberguen els més compactes transductors de mitjans i aguts.

Amb una amplària de poc més de mig metre, el Zeppelin és l’accessori perfecte per a qualsevol sala domèstica o despatx. Amb un indiscutible i impactant acabat en acer inoxidable polit, el Zeppelin es perfila com un sistema de reproducció musical idoni per a un extens ventall d’ubicacions, o senzillament en una eina per ampliar les possibilitats de l’iPod, oferint unes prestacions sonores d’un nivell mai assolit fins ara per la majoria de productes “Made for iPod®”.

Preu aproximat de 600 Euros.


Nova sèrie ADN de Grok

Espectacular col·lecció de LEDS-C4, dissenyada per Josep Patsí, basada en una composició de peces circulars mòbils. Les lluminàries evolucionen un pas més fins a convertir-se en autèntiques escultures i obres d’art. Peces versàtils que donen sensació de tranquil·litat i modernitat.

Totes les peces estan acabades en metall cromat i pantalles de poliestirè i ABS cromat, folrades de polièster amb fibres de vidre. Les làmpades que s’inclouen són de baix consum T5 d’alt rendiment i llum càlida. La sèrie ADN de GROK està formada per un peu de saló, un plafó i una lluminària de sobretaula. Ideals per a crear espais únics del canal contract.

Col·lecció d’alt caràcter decoratiu, que permet àmplies possibilitats en colors i mides, i per tant, pot adequar-se a les necessitats de cada client com a un projecte professional.

Pots trobar-la a Manresa a:

Kripton Il·luminació.

Miquel Servet, nau 6 · Polígon Industrial Bufalvent

Tel. 93 877 30 25 · Fax. 93 877 22 58


No hay comentarios: